Сергей Н. Лазарев – СИСТЕМА ЗА ПОЛЕВА САМОРЕГУЛАЦИЯ

Системата за полева саморегулация – това е обратната връзка на Вселената. Същността й се изразява в това, че всяко действие на човека, добро или лошо, чрез единството на информационно-енергийното поле на Вселената се връща обратно към него.

Ние чуваме постоянно, че добрите постъпки се поощряват, а злите се наказват, но защо ли в обкръжаващия ни свят добрите не стават повече, а и броят на лошите не намалява. Едно от най-добрите обяснения за това аз смятам изказването на Августин Блажени, че Бог винаги наказва злото, но тъй като този процес се извършва бавно, човек успява, преди да получи наказание, да прегреши още повече. Това обяснение напълно отговаря на принципа на работа на механизма за предаване на информация чрез полевите структури.

За механизма на полевата саморегулация не съществува отделният човек, а има негативен процес, който трябва да бъде спрян, и механизмът на блокировката на този процес се включва автоматично.

Преди механизмът на наказанието се разтеглял върху няколко поколения и започвал да се проявява с болести и нещастия при внуците и правнуците в следващите животи на виновника. Сега скоростта на тези процеси толкова е нараснала, че човек успява да се разплати за постъпките си още в тоя живот – и със здравето си, и със здравето на децата.

Разплатата със здравето на децата изглежда нелепо от позицията на човека, но на ниво поле няма хора, има идеи, всеки човек е съвкупност от определени програми, а механизмът на блокиране действа срещу опасните за света негативни идеи и програми. Детето усилва всички програми на родителите, затова и се разплаща по-тежко, истина е, че в последните пет години рязко нарасна и отговорността на всеки човек. Причините за това явление все още са ми неизвестни.

Децата са увеличително стъкло за недостатъците на възрастните. Мнозина забелязват, че детето в присъствието на родителите си се държи значително по-лошо, отколкото с чуждите хора, когато става тихо и послушно. И в много от случаите това също е работа на кармичния механизъм. При общуването на детето с родителите става усилване и активизация както на положителните, така и на негативните програми, които са му предали родителите по пътя на полето. В последно време, като изследвам много проблеми, аз открих, че не само децата наследяват родителската карма, но и родителите също носят отговорност на ниво поле за поведението и постъпките на децата. Сега от осем и половина години мислите, думите и поведението на детето влияят на състоянието на полето, тоест на духа, съдбата и здравето на родителите. Преди две хиляди години този процес е започвал от тринадесетата-четиринадесетата година на децата.

След като започнах да се занимавам с изучаване и изчистване на кармата, аз престанах да боледувам, но възникна друг проблем.

При мен рязко се усили мощността на въздействие, стана ми невероятно трудно да балансирам себе си, тъй като най-малката обида нанасяше щети върху здравето и съдбата на човека, на когото бях обиден.

Аз се надявах: ще реша този проблем и всичко ще бъде прекрасно. Чрез постоянна работа върху себе си се избавих от обидата, ненавистта, негативните емоции, но се появи още по-сериозен проблем. Сега аз трябва да контролирам околните, тъй като една незначителна обида към мен започва да представлява физическа опасност за човека, който ме е обидил.

Това ме подтикна да разбера една от причините за трагедията на нашата страна. Човек с чиста или затворена карма е тясно свързан с Божественото, ето защо агресията по негов адрес работи срещу Вселената. Ако човек атакува лично, той се разплаща сам, ако действа като представител на обществото – разплаща се обществото.

Затова през двадесетте години унищожаването по заповед на Ленин на духовенството, монасите, разрушаването на храмовете и манастирите е било равностойно на нападение върху Вселената. След това неизбежно е трябвало да последва взрив от насилие и убийства. Обществото е заплатило с милиони животи за нарушаването на висшите етични закони.

Паметта за грешките на обществото се намира във всеки от нас, всички грехове и нещастия на човека се запазват в човешкото подсъзнание, в неговата карма.
Ние още не сме успели да забравим песента „Ще разрушим целия свят на насилие„… Така че енергийно тази песен съдържа най-мощната програма за разрушаването на бъдещето и на Вселената.

При мен често идват във връзка с енуреза на деца. Аз обяснявам, че енурезата е върхът на айсберга. Като правило енурезата се появява в резултат на това, че майката на детето е потискала в себе си привързаността и любовта към мъжа. Ако това е било достатъчно силно и в продължение на много време, при жената се деформира полевата структура в областта на първата чакра. Като резултат детето може да има не само енуреза, но са възможни нарушения и проблеми в личния, живот, заболявания на сърцето, болести, свързани с главата. Енурезата може да бъде и резултат от прекъсване на бременността, тъй като жената в този случай също убива любовта. Без да знаят това, майките често се обръщат към психотерапевт или хипнотизатор, детето се освобождава точно от това отклонение – енурезата, но програмата за унищожаване на любовта и живота остава, и тъй като системата за блокиране е отменена, може да се предполага, че в живота детето ще реализира програмата за унищожение на любовта на по-широко ниво, отколкото майка му.

Из „Диагностика на кармата“

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Afiseaza emoticoanele Locco.Ro